BAHARLIK YELEK YAPILIŞ ÖRGÜ MODELİ TIĞ İŞİ



Sevgili örgü sevenler bu sayfama değişik tığ işi baharlık yelek modeli ile yapılış anlatımını sizlere sunmak istedim.

Basit fakat gösterişli bir örgü modeli sizinde beğeneceğini umarım bazen örgü modelleri o kadar basit olur ki fakat bir o kadar da gösterişli olur işte bu modelde gibi tığ işi olarak çok güzel ve gösterişli olduğunu düşünerek sizlere paylaşayım istedim.

Arkadaşlar bu güzel model tam bahar da giyebileceğiniz bir yelek modeli olarak sizlere fikir olsun istedim.

Değişik örgü modellere den de bakmak isterseniz sayfamda var bakarak fikir edinebilirsiniz değişik görsellerden de haberdar olmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bizlere bu güzel baharlık örgü tığ işi modelini hazırlayan ve yapılışında kolay olsun diye anlatımını yapıp bizlere bilgilendiren fatma hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Değişik ve güzel bir model olduğunu düşünerek sizlerde çeyizlik veya bahar aylarda kendinize yapacağınız yelek modeli olarak yapıp giyeceğiniz bu güzel modelin yapılışını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler bu güzel baharlık yelek modelini yapmak isterseniz yapılış anlatımlı videoyu izlemenizi yeni teknikler öğrenmenizi tavsiye ederim çünkü herkesin yapılış tekniği farklı olduğu için değişik yapılışlar dan sizlerde değişiklik yapmanıza yardımcı olacaktır.

Bu güzel  tığ işini beğenip yapacaklara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.