3 BOYUTLU FİYONKLU LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine tığ işi çok güzel bir lif modeli ile sayfama devam edeyim dedim.

Çok güzel bir lif modeli daha fikir olsun istedim arkadaşlar bu lif modeli yapılışıyla bebek battaniyesi de çok güzel olur diye düşünüyorum sizlerde değişik bir şeylerde bu fiyonklu kullana bilirsiniz lif olarak kalmasın istedim bu lif modelleri mutfakta peçete olarak da kullanmak için olur el bezi olarak kullanılır yani illa lif olarak düşünmeyin lif modelleri değişik yerde de kullanılır.
Arkadaşlar değişik lif modellerden de bakmak isterseniz sayfamda var bakarak fikir edine bilirsiniz.

Örgüler bazen çok gösterişli olur buda renklerin uyumu tabi ki de örgüde örnekte gösterir fakat örnek ne kadar güzel olursa olsun renk uyumu yoksa gösterişli olmaz diye düşünüyorum .

Tığ işi olarak trabzan yaparak bu fiyonk kullanarak harika bir model elde edebilirsiniz tığ işi her modeli her yere uygun olur diye düşünerek fikrimi sizlere paylaştım umarım bu güzel modeli sizlerde beğenerek yapacaksınız .

Bize bu güzel modeli tasarlayan ve yapılışında kolay olsun diye anlatımını yapan lif perisi arzu hanıma buradan teşekkürlerini iletirim.

Sevgili örgü sevenler yine değişik güzel modellerden haberdar olmak isterseniz üye veya takip etmeniz yterli olur şimdi bu 3 boyutlu fiyonklu lif modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.