İĞNE OYA ZİL MODELİN YAPILIŞI



Sevgili oya sevenler bu sayfama yine çok güzel bir çeyizlik iğne oyasını paylaştım sizlerinde beğeneceğini düşünerek fikir olsun istedim.

Bu güzel iğne oya modeli çeyiz hazırlayanlara model konusunda yardımcı olayım diye yapılış anlatımlı videoyu da paylaştım izleyerek sizlerde kolayca yapacağınızı düşünerek siz sevgili oya sevenlere fikir olsun istedim.

İğne oyası her yerde çok güzel gösterişli olduğunu düşünüyorum umarım sizlerde bu güzel zil motifli iğne oyasını çeyiz hazırlayanlar da beğenip yapacaktır eğer yapacak olursanız anlatımlı videoyu izlemeden geçmeyin çünkü yapılış tekniğini öğrenmek ve nerede nasıl yapılır diye düşünmenize gerek kalmayacaktır.

Havlu ucuna da çok güzel olur flar olarak yapabilirsiniz yani diğer örgülerde olduğu gibi oya modellerde de bir çok yerde kullana bilirsiniz.

Değişik oya modellerden de bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Oya yapmaya başlamadan önce yazmayı seçmek sonrada yapacağımız oya modeline uyumlu ipler seçmektir oyada renk en önemli olduğunu unutmayın oya yazmanın ucunda olduğu için gösteren  renkler seçilmeli ki daha gösterişli olsun .

Diğer oyalar gibi bu zil modeli de göründüğü gibi kolayca yapacağınızı düşünüyorum çünkü çok güzel yapılışını anlatımı var izleyerek yapabilirsiniz.

şimdi bu güzel zil oya modelini yapacak oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

o

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.