DOLGULU ÖRGÜ YELEK ŞAL MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler dolgulu tığ işi her yerde kullanacağınız bir örnekle sayfama devam etmek istedim.

Çok güzel ve değişik bir görseli olan bu modeli sizlere yapılış anlatımıyla videoyu da paylaştım yapım aşamasını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum umarım bu modeli sizlerde beğenerek yapacaksınız yapılış tekniğini öğrenmeniz için video izlemenizi tavsiye ederim değişik yerde kullanmak isterseniz< de küçük örnek çıkararak nerede kullanmanız gerekse karar verip uygulayınız her yerde güzel duracağını düşünerek kendim fikrimi sizlere söylemek istedim ister çocuklara hırka ,yelek olarak yapın isterseniz yaz aylarda gece serinliğinde üstünüze şal olarak yapıp kullanın her şekilde de çok güzel olacaktır.

Örnekler her biri aynı olduğunu unutmayın nasıl mı değişik yerde kullanınca örnek değişik olur çünkü sadece yelek olarak değildir örnekler istediğimiz modele uygulanır şal yaptığını düşün birde patik yapanlar patiğe uygulayın gerçekten de çok güzel olacaktır çünkü model dolgulu ve fıstıklı olduğu için değişik yerde güzel bir görsel oluşacaktır.

Bu fıstıklı modeli bir bebek battaniye kenarlarına da harika olur tığ işi olarak motif de düşünüle bilir yuvarlak fıstıklı olarak yani bir çok model çeşidi olarak düşünülebilir ve çok kullanımlı bir model olarak yapabilirsiniz şimdi bu güzel örneği yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.