ÇEYİZLERİNİZ İÇİN GÖSTERİŞLİ TÜLBENT OYASI YAPILIŞI



Sevgili oya sevenler sayfama yine çok güzel değişik gösterişli bir oya olarak sizlere paylaştım.

Arkadaşlar küpeli iğne oyası çok güzel olduğunu düşünerek sizlere de çeyiz hazırlayanlara model konusunda fikriniz olsun istedim değişik örgü ve el işleri paylaştığımı düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

havlu kenarı ve oya yazma olarak yapılan bu güzel oya modeli bende el işi seven olarak beğendiğim için sizlere de yapılışı olan anlatımla modeli paylaşmak istedim .

Küpeli oya modeli sizlerinde beğeneceğinizi umarım çok güzel tam çeyizlik olarak yapacağımız bir oya isterseniz değişik olsun diye diğer havlu ucu olarak yada tesbih ucuna kullanabilirsiniz .

bu güzel modelleri her zaman değişik yerde kullanabilir olmasını unutmayın sizler sadece yapılışını video olarak izleyip yapılışını öğrenmeniz ve uygulamaya gelince değişik yerde kullanmanızdır.

Her zaman için söylediğim bir şey var el işlerinde örnekler çok fakat kullanmayı nereye yapacağınız önemli olan uygulayacağınız her yerde güzel olur yapılışını güzel yaparsanız diye düşünüyorum bu yorumları yaparken bende el işleri ve örgü seven biri olarak fikrimi paylaşıyorum .

Sevgili oya sevenler değişik örneklerden haberdar olmak isterseniz sayfamı takip ederek yeni ve değişik örneklerden haberdar olursunuz şimdi bu güzel küpeli oya yazma modelini beğenip de yapacaklara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.