ÇİÇEKLİ KOLAY KESE LİF MODELİN YAPILIŞI



Merhaba sevgili örgü sevenler bu gün sizlere çok kolay ve çok güzel çiçekli kese lif modelini paylaşacağım .

Değişik ve çok kolay olan bu buket görünümlü çok güzel lif modelini paylaşırken çeyiz hazırlığında olan sevgili örgü ve el işi seven arkadaşlar umarım sizlere bu güzel model ile yardımcı olabilirim.

Değişik ve çok güzel bu lif modelini tasarlayıp hazırlayan suzan hanım yapılışını da biz örgü yapanlar için birde yapılış anlatan videoyu da sizler için hazırladığı için güzel model ile yapılış anlatımından dolayı kendisine buradan teşekkürlerimi iletirim.

Değişik örgü modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Arkadaşlar çok kolay yapılan lif fakat renkler ile gösterişli olduğunu sizlerde fark etmişinizdir her zaman dediğim gibi yine söylemek istedim ki örgüde bazen gösteren renklerdir.

Bu çiçekler bir çok yerde kullanabilirsiniz değişik süslemelerde de kullanmak için çok güzel çiçek motiflerdir.

Lif modeli sadece kese olarak değil değişik görsellerde yapabilirsiniz uzun liflerde de çiçekler kullanılabilir veya değişik lif yapıp bu süsler de kullanarak harika model olur diye düşünerek fikrimi sunayım istedim umarım bu güzl model lifi beğeneceksiniz şimdi bu güzel çiçekli kolay lif modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.