KALPLI OYA MODELİ TIĞ İŞİ YAPILIŞI



Sevgili oya sevenler sizlere çok güzel iğne oyasını aratmayacak çok güzel ve zarif kalplı oya modelini sizlere sundum yapılış anlatımıyla sizlere kolayca yapacağınız bir model olduğunu düşünerek paylaştım umarım sizlere de bu güzel oyasını beğenecek ve yapacaksınız eğer çeyiz hazırlığında iseniz tam çeyiz için uygun bir oya bu yazmanızda hazırsa yapacağınız tek şey bu güzel modelin yapılışını izlemek ve yapılış tekniği öğrenip yapacağınız yazmaya uygulamaktır.

İğne oya bilmeyenler için iğne oyasını aratmayacak kadar güzel bir tığ oyası olduğunu düşünüp sizlere de fikir olsun istedim diğer oya modellerden de bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum her örgü ve el işi olan tüm modellerden mevcut olduğunu düşünerek sizlerinde fikri olsun diye söylemek istedim.

Arkadaşlar artık yaz ayları yaklaştı sizlerde çeyizlerin hazırlığı olduğunu düşünerek çeyizlik örneklerden bilgi vermek istedim ve bundan sonra oya dantel havlu ucu modellerden de sizlere paylaşacağım eğer takip ederseniz her örnekten haberdar olacaksınız şimdi bu güzel kalplı iğne oyasını aratmayacak olan tığ işi oya modelini yapmak isteyen sevgili oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.