SÜSLÜ YILDIZ LİF MODELİN YAPILIŞ TEKNİĞİ



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yine süslü çeyizlerde en göz alacak olan bu süslü lif modelini paylaşayım istedim .

Sizin de beğeneceğini düşündüğüm bu güzel örgü tığ işi lif süslenir de bu kadar mı güzel olur demeyin yapılış anlatımını izleyerek sizlerde yapacağınızı düşünüyorum umarım siz örgü sevenlerde bu modeli benim gibi beğeneceksiniz arkadaşlar modellerden önce süslemeler dikkat çektiğini unutmayın örgülerde renkler ile süsler daha güzel gösterişli görünüyor sizlerde örgü yaparken biraz olsun süsleyerek yapmanızı öneririm.

Çok güzel bir lif modeli biz örgü sevenler için hazırlayan ve yapmamızda yardımcı olsun diye çok güzel tam anlamlı anlatımla videoyu hazırlayıp sunan Pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Yaz başladı düğünler için çeyizlerde hazırlanır işte çeyizlere kullanacağınız güzel süslü bir lif modeli sizde fikir edinmenize yardımcı olmak için sunayım istedim.

Buket lif de diye bilirsiniz bunu yüz lif olarak da yapabilirsiniz yani demem şu ki değişik ve güzel süslenmiş bir lif modeli izleyerek fikir edinebilirsiniz renklerin uyumu çok güzel sizlerde değişik renk uyumlu ipler ile de yapabilirsiniz çiçekler nasıl yapılır diye düşünme sayfamda çiçek motif yapılışlarıyla var bakıp fikir edinin değişik örnekler içinde sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır .

Sevgili örgü sevenler bu buket süslü lif yapılışını yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.