YAN YAN GİDEN YENGEÇLER ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ YEKNİĞİ



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler bebek yeleği örnek olarak sizlere yan yan giden yengeçler örgü modelini sizlere paylaştım .

Çok güzel olduğunu düşündüğüm için sizlerde bu güzel modelle bebeklere veya hediye olarak yapacağınızı düşündüm ve sizlere de yapmak isterseniz yapılışını anlatan videoyu da sundum izleyerek kolayca yapacağınızı düşünüyorum .

Diğer değişik örneklerden de bakmak isterseniz yine çok güzel örgü modellerden sayfamda mevcut bakıp fikir edinebilirsiniz.

Arkadaşlar bundan sonra değişik ve güzel modeller sunmak için burada olduğumu unutmayın.

Yapılış anlatımından izleyerek sizlere de çok kolay yapacağınızı düşünüyorum ben sayı ve ipin markasını vermek istemedim çünkü bende örgü seven olarak sayıların ve ipin markasına uymadığını düşünüyorum.

Çünkü her kesin el becerisi farklı olduğu için sayıların uymayacağı ve her iple yapılacağını düşünüyorum.

Ve kendim bu şekilde yapıyorum sizlere de kendim fikirlerimi söylemek istedim bu benim bilmiyorum anlamına gelmesin sizler sayı isterseniz yorumlardan bana ulaşıp fikir veririm.

Değişik modellerden haber almak isterseniz kanalim olan orgutarifleri youtube ye abone olarak haberdar olursunuz takip etmenizi tavsiye ederim her zaman en güzel ve yeni modeller sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Yapılış anlatımları izleyerek yapılış tekniği öğrenerek yapacağınız her ne olursa olsun uygulaması kolay olacaktır .

Şimdi bu güzel örneği yapmak isteyen arkadaşlar sadece bebek örgü olarak düşünmeyin nerede görmek isterseniz orada çok güzel olur yapacak örgü sevenlere şimdiden keyifli örgüler dilerim.

BEBEK YELEK MODELİ YENGEÇ ÖRNEĞİ
YAN YAN GİDEN YENGEÇLER ÖRGÜ MODELİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.