TIĞ İŞİ KARANFİL ÖRGÜ MODELİ İLE ANLATIMI



Tığ işi sevenler bu gün yine çok güzel yeni bir tığ işi karanfil örgü modeli ile yapılış anlatımı olan videoyu sizlere yapımında kolay olsun diye paylaştım.

Değişik ve çok gösterişli bu modeli umarım sizlerde benim gibi beğeneceksiniz.

Tığ işi olarak çok güzel bu modeli tığ örgü sevenler için çok kolay yapacaklardır fakat biz tığ işini bilmiyoruz demeyin çünkü o kadar güzel tam detaylı anlatım var ki izleyerek çok kolayca sizlerde yapmak isterseniz izleyerek yapabilirsiniz .

Yelek yapımında ve şal yapılışında çok gösterişli olacağı gibi mevsimlik berede çok güzel olacaktır örgü modeli bilenler her yerde bu güzel karanfili örneği kullanarak çok güzel örgüler yapacağınızı düşünüyorum.

Değişik ve başka modellerden de haberdar olmak isterseniz sayfamı takip etmeniz veya üye olarak her modelden haberdar olacaksınız.

Evet arkadaşlar dolgulu karanfiller örgü modelin yapılışını izleyerek tekniği öğrenmeniz için bilgi, edinerek örnekleri istediğiniz yere uygulamada kolaylık olacağını düşünerek sizlere fikrimi söylemek istedim.

ARKADAŞLAR bu güzel modelin yapılışını izleyerek çok kolay yapabilirsiniz çok gösterişli bir tığ işi modeli yelek ve şalda güzel olur simli iple yapılınca ışıltılı olur veya akıllı iple de deneyin güzel olacağını düşünüyorum şimdiden sizlere keyifli örgüler.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.