GERÇEK GİBİ ÇAKMA ANTEP FISTIK YAPILIŞI



Sevgili hanımlar çok şaşıracağınız çakma antep fıstık yapılışını sizlere paylaşmak istedim.

Çok sevdiğimiz antep fıstığı biz hanımlar tatlılara çok pahalı diye kullanmaktan kaçardık şimdi onun gibi ve tadı neredeyse bire bir gibi olan bu çakma antep fıstığı severek yapacağınızı düşünüyorum çünkü tatlılarda en güzel süsleme olarak biliriz o yüzden siz ev hanımlara süslemeyi ne ile yaparız demeden bu yapılış tekniği kullanarak artık antep fıstıklı tatlılar yapabiliriz ve hiç söylemeden anlaşılmayan bu çakma fıstığı çok rahat kullanmamız için yapılışını izleyerek kendimize çakma antep fıstık tozunu elde edelim diye siz hanımlara fikir olsun istedim.

Arkadaşlar biz hanımlar her zaman örgü yapan olarak paylaşmayalım bakin çok değişik yemek sunumlarda var hem misafire hem kendimize düzgün bir masa ve ikramlarımızda olsun istemezmiyiz işte tatlılar için süsleyeceğimiz yeşil fıstık yapılışı biz kendimiz artık yapabiliriz

mağzemeler.

Malzemeler 250-300 gr ıspanak 1 su bardağı şeker 3 yumurta Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı fındık kırığı 6 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu.

YAPACAKLARA KOLAY GELSİN .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.