ANA YÜREĞİ ÖRGÜ MODELİN ANLATIMI DETAYLARI ORGUTARİFLERİ



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel bir ana yüreği örgü  modelin yapılışını anlattım.

sizlerin de beğeneceğini umarım yapılışı çok kolay gösterişli bir örnekle sayfama devam edelim.

Evet arkadaşlar değişik çok güzel olduğunu düşünüp sizlere anlatımla paylaşıp sizlerde yapmak isterseniz izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

yine anlatımla yapamaz olursanız yorumlardan bildirip sizlere yardımcı olurum aralarındaki kuş gözü örneğin yapılışını da sizlere anlatım yaparak paylaşacağım.

istediğin gibi bu modelde uygulayarak yapacağınız bir örgünün örneği olduğunu düşünüp paylaşıyorum.

Değişik örgü modeller için sayfayı ziyaret edebilirsiniz yapılışlar la ilgili bilgi için video anlatımları paylaşırım izleyerek çok kolay yapabilirsiniz değişik örgü tekniklerden bilginiz olsun isterseniz videoyu izlemenizi öneririm

bu modelin anlatımın ardından yine diğer model anlatımını sizlere hazırlayıp sunacağım abone olarak diğer video anlatımlardan da haberdar olursunuz.

Yapılışına gelince arkadaşlar arasında ki kuş gözü model ile birlikte sayı vermem gerekirse arkadaşlar 2 ters örgü yaparak 4 ilmek düz örgü yine 2 ters örgü yapılır.

ardından 7 ilmek düz örülür ve böylece devam eder 7 ilmek düz örgüde 3 düz örülerek artırma işlemi yapılır bir ilmek örülür yine artırılır 3 düz örerek 2 ters örülür ve baklava desen gibi 5 artırma işleminden sonra uzatmalı ilmek yapılır.

bir uzat 1 örmeden al bütün artırma yapılan tersler de ilmek uzatıp sonra hepsini bir ilmekte topla ve işlem biter 3 düz örgü yapılır onun üstüne ve devam eder.

diğer kuş gözü için videoyu paylaşacağım isterseniz takip edin ve ana yüreği bu güzel modeli tamamlayın şimdiden iyi seyirler ve kolay gelsin.

ÖRGÜ ANA YÜREĞİ ÖRGÜ MODELİN TARİFİ
ÖRGÜ ANA YÜREĞİ ÖRGÜ MODELİN TARİFİ

KAYBNAK: ORGUTARİFLERİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.