BAKLAVA DESENLİ LİF MODEL VİDEOSU



Sevgili lif seven ve yeni başlayan örgü seven arkadaşlar bugün sizlere çok güzel ve çok kolay yapacağınız örgü tığ işi lif modelini paylaştım sizlere bu baklava desen olarak yapılışını anlatan yapılış anlatımı olan videoyu da sundum hem örgüye yeni başlayanlar için çok kolay ve güzel hemde çabuk bitirebileceğiniz hediyelik lif modelinden sizlere fikir olsun istedim:

Arkadaşlar bazen örgülerde değişik kolay ve hemen biten örgü örmek isteriz değişiklik yapacağınız kolay bir örgü olarak bu lifi kullanabiliriz üstüne değişik çiçek motiflerden diğer sayfalarda paylaştım oradan çiçek motiflerden de fikir edinerek bu güzel life uygulayarak harika bir lif modelini yaratabilirsiniz.,

Bu lif üzerinde de değişik küçük motifler yapılarak bizlere sunulmuş bu motiflerde çok gösterişli olduğunu düşünüyorum istediğiniz motif yapabilirsiniz sadece değişik olsun isterseniz sayfama ziyaret ederek diğer çiçek motiflerden fikriniz olsun istedim.

Kese lif olarak kullanabilirsiniz sizler ne olarak yapmak isterseniz o şekil güzel olacağını düşünüyorum .

Arkadaşlar bize bu güzel gösterişli kolay kese lif modelini tasarlayan ve yapılışında kolay yapmanız için tam detayli anlatımı olan videoyu hazırlayan pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Ben beğenerek sizlere sundum umarım sizlerde beğeneceksiniz eğer yapacak olursanız anlatımı izlemeden geçmeyin şimdi yapacaklara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.