YAPRAKLAR ARASI RÜZGAR GÜLÜ OYA MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü ve el işi sevenler bu sayfama çok güzel bir oya modeli ile devam edip sizlere oya modeli ile ilgili bilgi vereyim dedim.

Sizlerinde beğeneceğini düşündüğüm bu güzel oya yapılışında kolaylık olsun diye anlatımı olan videoyu da paylaştım .

Çiçekli bir yazmaya renkli ipler ile yapacağınız çok güzel rüzgar gülü oya modelini umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız çok güzel motifli çiçekleri motif olarak hazırlatıp yapraklar yaparken eklenen bu güzel oya çeyiz sandığınızı süsleyeceğini düşünerek model konusunda yardımcı olayım istedim.

Yapraklar arasında esen rüzgar gülü oya modelini yapmak isterseniz tam detaylı anlatımını izlemeniz tavsiye ederim yapılışında sizlere yardımcı olacağını düşünüyorum .

Değişik modellere bakmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek bir çok modeli bulacağınızı düşünerek fikir edinebileceğinizi düşünüyorum çok güzel oyalardan sayfamda tam detaylı yapılışıyla bulabilirsiniz.

Arkadaşlar oyalarda önce yazmaların renklerine ve üzerindeki çiçeklere bakmanız çünkü yapacağınız oya ile uyumlu olmasına dikkat edilirse oya olarak çok güzel gösterişli olacaktır.
Oyaların ipleri renkler olarak önemli çiçekler renkli olmalı ki gösterişli olsun bütün örülen oyalar istediğiniz renkle yapılır fakat böyle motifler ile yapılan oyalarda renklerin uyumuna dikkat edilirse gösterişli olur.

Bu güzel yapraklar arasında rüzgar gülü oya modelini örenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.