TIĞ İŞİ UÇUŞAN KELEBEKLER ÖRGÜ MODELİN ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler bu sayfama bir çok yerde örgü olarak kullanabileceğiniz örgü modeli olan tığ işi uçuşan kelebekler modelin anlatımıyla sizlere sunmak istedim.

Arkadaşlar sizlere yine çok güzel bir örgüyü den bahsedelim istedim değişik ve çok güzel bu örgü umarım sizlerde beğeneceksiniz çünkü değişik ve bir çok yerde kullanılabilir bebek battaniyesinde veya yelek olsun bere .yelek modellerde yani görmek istediğimiz yerde bu tığ işi olarak kullanılabilir sizlerde yapacak olursanız yapılış anlatımı olan videoyu sundum izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum sizlere yapılışını izleyin derken tekniği öğrenmeniz için ve tekniği öğrenince yapacağınız her ne olursa olsun kolay uygulayabilirsiniz.

Bu güzel modeli renkleri ile değişiklik yapılabilir bebek battaniyesinde renklerini değişik kullanarak harika olur yada iki renkle de yapabilirsiniz yapılışı çok kolay fakat gösterişli olduğu bu modeli ben de örgü seven olarak beğenerek sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Kabartmalı kelebekler görseli de çok güzel görünümlü çocuklar için çok güzel bir örnek diye düşünüyorum ve sizlere fikrimi paylaşayım istedim sizlerden de yorumlarınızı beklerim değişik örnekler ve modellerden bakıp fikir edinmek isteseniz sayfama bakarak her örnek ve örgü ile el işleri mevcut umarım beğenecek ve sayfamı takip edersiniz değişik modellerden de haberdar olursunuz şimdi bu tığ işi kelebekli modeli yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.