TIĞ İŞİ ÇEYİZLİK YELEK MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu güzel tığ işi çeyizlik örgü modelin anlatımını sizlere sundum .

Çok güzel tığ işi olan bu güzel zarif yelek modelini beğenerek ördüm sizlere de fikir olsun istedim ve yapılışını sizler için anlatarak paylaştım.

Değişik örgü ile değişiklik hakkında bir kaç bilgimi paylaştım video anlatımını izleyerek fikir edine bilirsiniz.

Ben etek ucu ile kol oyuntuya sutaşı yaparak ördüm sizlere değişiklik yapmanız için bilgi verdim nasıl mı yanlara ve kol oyuntuya trabzan yaparak değişik görsel oluşturabilirsiniz.

Arkadaşlar yine çok güzel tığ işi yelek modelini sunduğumu düşünerek sizlerde çeyiz için model düşünenlere bu güzel kolay modelden bilginiz olsun istedim ve yapılış anlatımını yaparak paylaştım.

Arkadaşlar eğer yeni ve güzel modellerden haberdar olursanız kanalıma abone olmayı sayfamdan takip etmeyi unutmayız sizler için çok güzel modeller hazırlamaktayım sizlere yeni ve değişik örneklerden bilgilendirmek için burada olduğumu unutmayın.

Umarım bu tığ işi kolay fakat gösterişli örgü modeli beğenecek ve yapacaksınız çok kolay örümcek ile fıstık yapılarak aralarına trabzanla tamamlanan bir örgü modeli sizler yapmak isterseniz anlatımı olan videoyu izlemenizi tavsiye ederim umarım sizlerin yapacağı kadar bilgi verebildim eğer yapamaz olursanız yorumlardan bilgilendirin yardımcı olurum .

Sevgili örgü sevenler bu güzel yelek modelini yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

FISTIKLI ÇEYİZLİK YELEK MODELİ
FISTIKLI ÇEYİZLİK YELEK MODELİ
TIĞ İŞİ ÇEYİZLİK YELEK TARİFİ
TIĞ İŞİ ÇEYİZLİK YELEK TARİFİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.