RENKLİ KALP LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMIYLA



Değişik bir görseli olan bu kalp modeli sizin de beğeneceğini düşünerek çeyiz sandıklara yer vereceğinizi düşünüyorum çünkü renkli ve kalp sevgi simgesi olan bu lif modeli çok güzel ve beğenerek sizlere de fikir olsun diye yapılış anlatımı olan videoyu da paylaşıp fikir edinebilirsiniz.

Sevgiyi simgeler bu kalp şimdi bize bu modeli düşünüp tasarlayan ve yapılışında siz örgü sevenlere kolaylık olsun diye tam detayıyla anlatımlı videoyu sunan lifperisi arzu hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Sizlerinde bu lif modelini beğeneceğini düşünüyorum lif nasıl örülür diye bilgi vermektense modeli nasıl yapıyorlar diye video izleyerek tekniğini öğrenmek daha iyi olacaktır çünkü lif artık çok yapılmakta yıldız gibi fıstıklı bir örgü tekniği sadece sizlerin yapacağı bir şey var renkleri ve seçeceğiniz model şekline özen göstererek değişik örgü yapmanız olacaktır bu modelde uzun lif olmaz fakat kese yüz lif olarak yapabilirsiniz isterseniz mutfakta da kullanılan bir peçete olarak da yapabilirsiniz sadece lif olarak kullanmaktan sa değişik yerde de kullanılan bir örnek olarak bakarsanız sizlerde değişik görsel oluşturabilirsiniz.
Bu güzel renkli kalp modelini yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.