KOLAY FISTIKLI LİF MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine fıstıklı çok kolay iki renkli lif modelinden sizlere yapım aşamasıyla paylaşmak istedim. Yapılışı kolay fakat gösterişli bir lif modeli olduğunu düşünerek sizinle paylaşıp hediyelik kolay bir lif modelinden model istediğinizde fikir edinin istedim.

Çok kolay bir model yıldızlı yapılış ile fıstıkları olan güzel görselli model sizde bir hediye olarak kolay yapılan  model olarak hemde erkenden bitirebileceğiniz modeli isterseniz diye düşündüm eğer takim tapmak isterseniz diğer lif modeller gibi de yapabilirsiniz uzun veya kare veya yüz lif olarak yapılabilen bir lif modeli olduğunu düşünüyorum sizlerde kolay olduğu için beğeneceğinizi umarım.

Arkadaşlar değişik çeyizlik yani çok güzel lif modellerde de var sayfamda anlatımlarıyla beraber hep paylaşırım yapılışında kolay olsun diye sayfama bakarak çok güzel modellerden de fikir edinebilirsiniz isterseniz çeyiz sandığı için isterseniz kendiniz kullanmak için her çeşitten lif modeli var sadece sayfayı ziyaret etmeniz yeterli olur diye düşünüyorum.

Bize bu kolay ve iki renkli fıstıklı lif modelini hazırlayıp yapım aşamasını tam detayla anlatımını yapan lif perisi arzu hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Siz örgü sevenler eğer bu yapılışından izleyerek yaparsanız teknik olarak bilgi; edinebilirsiniz şimdi bu lif modelini yapacak olan arkadaşlara keyifli örgüler dilerim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.