İKİ ŞİŞ İLE MERDİVEN MODELİN ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler çok amaçlı kullanacağınız iki şiş ile örgü modelinden bahsetmek istedim çok güzel renkli bir örgü modeli sizlere fikir olsun diye sunayım istedim.

Bu modeli bir çok yerde kullanabilirsiniz çocuklarda örgü yaparken hırka.bere yelek ve bir çok yerde kullanabilirsiniz kendinize yelek yapımında yapabilirsiniz yanı iki renkli örgü modeli olarak görmek istediğiniz her yerde kullanılabilir bir örgü olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere de fikir olsun istedim.

Yapılışını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum sizlere sayı ve model anlatım olarak yazıp yorum yapmak istemedim çünkü bu modeli tasarlayan ve yapılışında kolay olsun diye tam detaylı anlatımını bizlere sunan pembeli örgülere buradan çok teşekkür ederim .

Diğer değişik modellerden de sayfama bakarak bilgi edinebilirsiniz çok güzel modeller ile anlatımlar var sizlere yapılışında ve model konusunda çok rahat yardımcı olacaktır siz örgü sevenlerde aradığınız her modeli bulacağınızı düşünerek sayfamı takip etmenizi ve değişik güzel modellerden haberdar olmak isterseniz takip ederek sizlere öneririm.

Değişik ve güzel bir model olduğunu düşünüyorum ve sizlerinde beğeneceğını umarım sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Çok amaçlı kullanacağınız bu güzel iki renkli örgü modelini yapacak örgü sevenlere keyifli örgüler olsun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.