GÖKKUŞAĞI ÖRGÜ PATİK MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler gökkuşağı  bir patik modelini sizlere paylaşmak istedim değişik ve güzel renkleri ile harika bir tığ işi patik modeli sizlere yapılış anlatımla sunayım istedim.

Değişik ve çok güzel gösterişli olduğunu düşünerek sizlerinde beğeneceğini düşünüp paylaşmak istedim biz örgü sevenlere hazırlayan ve yapılışında kolay olsun diye tam detayla anlatımını yapan suzanın el işi dünyasına buradan teşekkür ederim.

Her zaman renkleri ile harika modeller değişik örgüler sunduğumu düşünerek siz örgü seven arkadaşlardan da yorumlarınızı beklerim.

Diğer patik modellerden de fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır bu patik modelin ipleri diğer örgü modellerden kullanıp artan iplerden değerlendirebilirsiniz o yüzden renkleri ile uyumlu olan bu patikle fikir edinin istedim yapılışını izleyerek yapacağınızı düşünerek birde yapılış tekniği öğrenmeniz için izlemenizi tavsiye ederim her zaman renklerden bahsederim evet renklerin uyumu modelinizi daha güzel görsel oluşturduğunu söylemeden geçmek istemedim bende bir örgü seven olarak fikrimi sundum sizde yorumlardan yorum yaparak bilgilendire bilirsiniz.

Bu güzel gök kuşağı patik modelini çeyizler için sandığınıza yer verebilirsiniz çok güzel olacaktır.

Değişik ve başka modeller için takip etmenizi öneririm şimdi bu güzel patik modelini yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler olsun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.