İnci papatya güzel lif modelin yapılışı



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yine çok güzel çeyizlik lif modeli ile anlatımını sizlere paylaşayım istedim

Çok güzel yeni model olarak gördüm fakat yapılış anlatımı tam detaylı olduğunu düşündüğüm için siz örgü sevenlere de kolay olsun yaparken izleyerek yapabilsinler istedim ve bu modelin anlatımını sizlere paylaştım .

Çeyiz yapıp hazırlayanlar için çok güzel bir model tığ işi hem kolay hem renkleri ile harika bir model sizlerde beğenecek ve yapmak isterseniz yapılış anlatımını izlemenizi tavsiye ederim.

Bize bu güzel modeli siz örgü sevenler için hazırlayıp yapım aşamasında kolayca yapmanız için anlatımını hazırlayan suzanın el işi dünyasına buradan teşekkür ederim.

Arkadaşlar papatya modelini diğer örgü modellerde de kullanabilirsiniz terlik yapılışında veya bir başka lif modelinde yani bir çok yerde kullanabilirsiniz .

Değişik örgü modellerden bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır çünkü çok güzel ve yeni modelleri sizlere paylaştığımı düşünüyorum umarım sizlerde beğenerek takip ediyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim.

Bu lif modeli büyütüp de bebek battaniyesi olarak yapılabilir bence çok güzel olur tv battaniyesi de harika olur fakat kare olarak olur denemeliyiz örgü seven olarak derim ya örgü modeller bir yerde kalmasın diye bu modelde aynı değişik olarak her yerde kullanılmalı ki model olarak değişik görselimiz olsun diye düşünerek sizlere fikrimi sunayım istedim.

bu güzel incili lif modelini yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.