TIĞ İŞİ ŞİRİNLERİN TULUM BERE MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama şirinlerin takımıyla devam etmek istedim tığ işi ile yapılan bu güzel tülüm ile bere yapılışı anlatımları da siz örgü sevenlere kolay olsun diye paylaştım.

Çok güzel bir model çocukların en çok sevdiği bu figürlü takım sizlerde çocuklarınıza yapacağınızı düşünerek çok güzel anlatımları da sundum video anlatımını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Değişik bir örgü tığ işi ile yapılan bu iki renkle yapılışı çok güzel oldu hemde çok kolay trabzan yapılarak işlenmiş sizler eğer şiş örgüyü daha çok severek yapıyorsanız şiş ile de yapabilirsiniz .

Örgü şiş  ile de çok güzel örülür sizler sadece tülüm nasıl yapılır ile ilgili bilgi almak adına anlatımını izlemenizi ve tekniğini öğrenmenizi tavsiye ederim sonra şiş ile yapmak açısından kolay uygulama yapabilirsiniz.

Şirinler modelin tulum yapılışı ayrı bir anlatımla sizlere paylaştım diğer video ise bere yapılışını anlatan video her ikisini izleyerek çok kolay figürlü bu modeli yapabilirsiniz.

Arkadaşlar çocuk modellerden bakmak isterseniz diğer sayfamda her modeli mevcut bakarak fikir edine bilirsiniz eğer figürlü olmasın isterseniz takıp etmeyi unutmayın değişik örneklerden haberdar olursunuz şimdi bu güzel gerçekten şirine renkleri ile tülüm ve bere modelini yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.