PAPATYA MODELİN HAVLU KENAR ÖRNEĞİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili el işi sevenler çok güzel çeyizlere yapacağınız tığ işi havlu kenar örneği ile yapılış anlatımını sizlere paylaşıp fikir vermek istedim.

El işi olarak çeyiz hazırlama zamanı olduğunu düşünerek çok güzel bir örnek olduğunu düşünerek sizlerde çeyiz hazırlayanlara fikir olsun istedim.

Değişik örnekler sizlere sunmak için burada olduğumu unutmayın hem örnek olarak hemde yapılışında kolay olacak anlatımlar sunduğumu düşünüyorum siz örgü ve el işi sevenlerden de yorumlarınızı beklerim.

Arkadaşlar çeyizlerde olmasa olmaz olarak dantel ve havlu ucu olsun yazma oyalar olsun eğer çeyiz hazırlayanlar varsa aramızda lütfen sayfamı ziyaret edip çok güzel örneklere sahip olacağınızı düşünüyorum bende bir el işleri seven biri olarak güzel gösterişli olmasına her zaman dikkat ederim ve sizlerde benim gibi düşündüğünüzü düşünerek modellerden sizlere sunmak istediğimi belirtmek istedim.

Bu modeli bir yazma oya olarak da yapabilirsiniz deyip fikir olsun sayılarını ve yazma oya ip kullanarak çok güzel bir oya modeliniz olacaktır bence deneyin ve görün her zaman söylerim ki örnekler bir model olarak kalmasın diye değişik olsun siz havlu ucu ile yazma oyası olarak kullanabilirsiniz.

Bundan sonra değişik el işlerinden bahsetmek oya dantel ve havlu modellere yer vermek istedim yakında tek tek sizlere sunacağım takip etmeyi unutmayım şimdi bu güzel havlu ucu yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.