KROKODİLLİ YARIM BOT MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama krokodil örnekle patik yapılışını sizlere paylaşmak istedim hanı ben her zaman bahsederim ya örnek bir terde kalmasın diye işte şal da yapılan örneğin patik de uygulanması gibi örnekleri nerede görmek istersek orada güzel olur .

Biz örgü sevenler önce örnek nasıl yapılır küçük bir örnek de başlayarak öğrenmek ve sonrada nerede görecek isek uygulamayı yapmaktır.

Yapacağımız modeli önceden düşünüp örneği uygulamak çok kolay olur.

Bu krokodil yarım botta da çok güzel olduğunu söylemek istedim yapılışı sizler için kolay olsun diye yapılış anlatımını da sizler için paylaştım eğer yapmak isterseniz ve patik yapımını bilmiyorsanız izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Sayfamda çok değişik bot ve patik modeller var sayfaya bakıp diğer modellerden de bilgi edinebilirsiniz yeni modeller için sayfamı takip etmenizi öneririm

Arkadaşlar bu güzel patik modeller yapıp çeyizlere de yer varabilirsiniz çünkü modeller çok güzel ve değişik örnekli patikler var .

EL işi olarak tığla çok değişik örnekler yapılmakta sizlerde bu örneklerden bilgilen dırdığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel yarım bot şeklindeki krokodilli örgü örnekle yapılışını umarım beğeneceksiniz ve yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.