KARLI DAĞLAR YELEK ÖRNEĞİN YAPILIŞI



Karlı  dağlar yelek modeli ile devam ederek çok kolay ve güzel bir model ile yapılışından siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

Örgü modeli olarak harika bir model olacağını düşünerek sizlere yelek veya hırka yapabilirsiniz diye fikrimi sundum Çok güzel bir örnek olarak yapmak isterseniz sayfanın sonunda tam detaylı anlatım paylaştım izleyerek sizlere örgü örmeniz de bu karlı dağlar örneğini yapacağınızı düşünüyorum

Bu karlı dağlar örneğe benzer bir çok örnek var fakat tam detaylı anlatımlı olduğu için sizlere en güzel anlatımını seçip paylaştım umarım sizlerde hem örneği hem yapılışını beğenirsiniz yapmak istediğinizde anlatımı olan videoyu izlemenizi tavsiye ederim sadece örnek yapmak için değil yapılış teknik de çok önemli olduğunu unutmayın.

Arkadaşlar bu güzel modelin nerede yapılır konusuna gelince ben her yerde kullanılır diye düşünüyorum yani görmek istediğimiz her yerde uyumlu model olduğunu ve yelek ,hırka,bebek giysilerinde,bere,patik de yani her yerde kullanabilirsiniz önemli olan model seçimi düzgün yapılmalı ki örnek güzel göstersin ve örnekle model bütünleşsin.

Karlı dağlar örnek olarak kazak da çok güzel olur yapılabilir bir örnek değişiklik yapmak siz örgü örenlere kalır istediğiniz yerde kullanmak istediğin iple yapmak yani yapılışı sizlere kalmış örnek yapılışı benden olsun uygulamak sizden bende siz örgü sevenlerden yorumlarınızı beklerim şimdiden yapacak olan arkadaşlara keyifli örgüler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.