İKİ YÜZLÜ ÇOK AMAÇLA KULLANILAN TIĞ İŞİ ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler bu sayfama çok amaçlı kullanacağınız çok güzel tığ işi ile yapılan çok güzel modellerden bahsedip sizlere fikir olsun istedim.

İki renkli olması gösterişli olduğu bu modeli umarım sizlerde değişik örgülerde kullanacaksınız yapılış anlatımı olan bu modelin sizlere paylaşarak fikir edinmenize yardımcı olayım istedim .

Bizler için tasarlayıp yapılışında kolaylık olsun diye tam detay anlatarak biz örgü sevenler için hazırlayan pembeli örgülere buradan teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu modeli izleyerek yapılış tekniği öğrene bilirsiniz veya nasıl model oluşur diye merak ederseniz her zaman dediğim gibi yine sizlere fikrimi söylemek istedim.

Değişiklik yapmak isterseniz modellerde örnek oluşumu öğrenilir sonra uygulayacağınız yerde renkler ile örneğin yapılışına karar verilir yapacağın bedeni bulmak için önce küçük bir parçada örnek çıkarılır sonra da metre ile ölçerek kaç ilmek yapacağın ortaya çıkar bu benim kendim bulduğum teknik olarak sizlere de paylaşıp fikir edinin istedim.

Değişik örnekler ile modellere bakacak olursanız sayfam da her örgü ve el işleri mevcut bakarak fikir edine bilirsiniz çünkü yapılış anlatımlarıyla yapmak için sizlere kolay olacaktır en güzel ve yeni modellerden de haberdar olmak isterseniz takip etmeyi unutmayın  şimdi bu iki yüzlü örgü modelin yapılışında beğenip de yapacak olan arkadaşlara şimdiden keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.