ŞİŞ İLE DİLİMLİ HIRKA MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün çok güzel şiş ile yapılan hırka modeli ile yapılış anlatımını sunmak istedim .

Hiç bir yerde göremeyeceğiniz yeni model ve sizlere fikir olsun istedim.

Değişik ve örnek yapılarak düz örgü üzerine harika hırka modelin olduğunu düşünüyorum sizlerde beğeneceğinizi umut ederek yapmak isterseniz diye tam detay anlatımı olan videoyu sizlere sundum bakarak ve izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum çok kolay fakat gösterişli bir hırka modeli sizler isterseniz yapılış tekniğini öğrendikten sonra yelek olarak da yapabilirsiniz çok güzel fikir ve örnek yapıldığını düşünüyorum ve sizlere paylaşayım istedim.

Arkadaşlar ön kısmında ki baklava desen ile yaka detayı çok değişik görünümlü olduğunu sizlerde böyle detaylar yaparak diğer örgülerde deneyebilirsiniz küçük detay görseli harika gösterişli olduğunu görüyorsunuz her zaman yapılış tekniği için anlatımları olan videoyu izleyin derim tekniği ile detaylardan bilgilenmeniz açısından ve fikir oluşturursunuz .

Bazen örgülerde değişik küçük detaylar harika görünebiliyor sizlerde değişik görsel yapmanız için küçük detaylara dikkate alarak yaparsanız sizin örgülerde harika olacaktır küçük detay nasıl yaparız sorusuna gelince renk veya değişik örnekler kullanarak ve uyuma dikkat ederek yapabilirsiniz şimdi bu güzel örgü hırka modelini yapacak olan arkadaşlara keyifli örgüler dilerim.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.