İKİ YÜZLÜ YELEK MODELİ ANLATIMLA



iki yüzlü yelek örneği
iki yüzlü yelek örneği

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere tığ işi çok güzel iki yüzlü örgü yelek modelin yapılışından bahsetmek istedim.

İki renkler yapılan bu güzel yelek örneği siz örgü sevenlere fikir olsun istedim ve yapılışında da kolay olsun diye bizlere hazırlayan güzel anlatımlı videoyu sunmak istedim.

Bizlere bu güzel örneği tasarlayıp açıklama yaparak anlatımını yapan pembeli örgülere buradan çok teşekkür ederim.

ÇOK güzel ve değişik bir örnek olarak sizlere de kolaylıkla yapacağınızı düşünüyorum umarım bu yalak örneğini beğeneceksiniz.

Arkadaşlar tığ işi her zaman güzel örgü olduğunu ve modellerde de güzel gösterişli olduğunu düşünerek sizlere bu örnekli iki yüzlü modeli paylaşmak istedim.

Harika görünümlü ve renklerin uyumu çok güzel zaten örgüde hele ki renkli olunca uyumuna dikkat etmeliyiz .

Değişik modellere de bakmak isterseniz yine çok güzel modeller sayfamda var bakarak fikir edine bilirsiniz her zaman güzel modelleri paylaştığımı düşünerek siz örgü sevenlerden de yorumlarınızı beklerim.

Diğer modellerden ve yeni modeller için sayfamı takip ederek haberdar olursunuz her zaman en yeni ve güzel modellerden sizlere fikir olsun diye buradayım.

Umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız yapılış anlatımını tam detay olarak var izleyerek kolaylıkla yapacağınızı düşünüyorum.

İki yüzlü örgü tığ işi yelek modelini yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

ÖRGÜ YELEK MODELİ İKİ YÜZLÜ
ÖRGÜ YELEK MODELİ İKİ YÜZLÜ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.