ÇOK SEVİLEN MUHTEŞEM İĞNE OYA MODELİN YAPILIŞI



Sevgili oya sevenler bu sayfama çok amaçlı kullana bileceğiniz çok güzel iğne oyasından bahsetmek istedim.

Oyalardan en güzel ve zor olan iğne oyasidir elin alışıncaya kadar biraz zor olsa da yapılışı kolay bir el işi iğne oya olarak bilinir fakat diğer oyalar gibi olmayan zarif gösterişli bir oya olduğu için siz el işi sevenlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar bu güzel iğne oya modeli havlu ucu olarak da çok güzel olacağını düşünerek tam detay anlatımı olan yapılış videoyu siz el işi sevenler için paylaştım.

İğne oya olarak başka model düşünürseniz çok güzel ve değişik görseller ile yapılış anlatımlı modeller sayfamda mevcut bakarak fikir edinebilirsiniz yine yeni modellerden haberdar olmak için takıp etmeyi unutmayın .

Bu iğne oyası yapılış tekniğini öğrenince bir tığ oyası kadar kolay olduğunu göreceksiniz zor görünse de aslında yapılış tekniğini bilirseniz gerçekten de kolay olduğunu göreceksiniz yapılışı deneyerek anlarsınız.

Anlatımda biraz aralı yapılmış büyük motif olduğu için aralarına biraz daha yakın yapılırsa yada değişik bir pırpır yaparak doldurulursa san ki daha güzel olacaktır sizlere fikrimi söylemek istedim.

Çok seveceğiniz bu güzel zarif iğne oya modelini yapacak olan el işi sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.