AYYY ÇOK GÜZEL DİYECEĞİNİZ OYA MODELİ KELEM İLE YAPILIŞI



EVET sevgili örgü sevenler değişik bir oya modeli daha sizlere yapılış anlatımla paylaşmak istedim.

Kalem yardımıyla uzatarak iğne oyasını aratmayacak pır pırlı oya modeli ile devam edelim istedim değişik ve ayyy diyeceğiniz çok güzel zarif ve harika olduğu bu güzel oya modelinden sizlerde fikir edinerek anlatımı olan videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar tam çeyiz hazırlamak için güzel bir zaman olduğunu düşünerek tam oya yapmalıyız demeden önce sizler sayfamı ziyaret etmeden kara vermeyin derim çünkü en yeni ve çok güzel modellerden sizleri haberdar ettiğimi düşünüyorum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim .

Oya yapmadan önce seçeceğiniz tülbent renklerine dikkat etmeliyiz çünkü yapacağımız oya bu tülbentin renklerine uyum sağlar mı renklerin uyumu ve örneğine bakarsak oya daha da güzel olacaktır.

Evet arkadaşlar iğne oya bilmiyorum diye üzülmeyin bakın ki iğne oyasını aratmayacak çok güzel tığ oyalarda var kalem yardımı ile çok kolay ve zarif bir oya olduğunu düşünüyorum.

Bu güzel oya modelini umarım sizlerde benim kadar beğenecek ve kız çocuklar için çeyiz sandığına yapmak isterseniz yapılış anlatımlı videoyu izleyerek tekniği ile öğrenebilirsin ve çok kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Şimdi bu güzel zarif oya yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.