UĞUR BÖCEKLİ LİF MODELİN ANLATIMIYLA



Yine çok güzel uğur böcekli lif modelini siz örgü sevenlere fikir olsun diye yapılışında da kolay yapacağınız anlatımı paylaştım.

Değişik düşünülmüş bu lif modeli sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum çünkü renkler ile gerçek uğur böceğine benzer bu güzel lif modeli hem sizlere uğur getirsin hemde çeyiz sandığınıza yer alsın diye düşünüp sizlere sunmak istedim değişik ve çok güzel bir model diğer lif modellerden de bakmak ve fikir edinmek isterseniz çok güzel lif modellerde var sayfamda bakarak fikir edine bilirsiniz yapılışları ile sizlerde anlatımlı video izleyerek yapacağınızı düşünüyorum umarım sizlere model konusunda yardımcı oluyorum .

Bize bu modeli tasarlayan ve anlatımını yapan hatice hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim .

Arkadaşlar ben en yeni ve güzel modeller sizlere sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu uğur böcek modeli biraz daha büyüterek veya daha küçük yaparak bir çok yerde de kullanabilirsiniz tek olarak küçük uğur böceği yaparak buz dolap magnet olarak da yapabilirsiniz .

Değişik yani sakallı iple krozet takimi düşünebilirsiniz çok da güzel olur sizler eğer lif yapmak istemezseniz sadece uğur böceği nasıl yapılır öğrenerek istediğiniz örgüde kullanabilirsiniz.

Bu güzel modeli yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.