TIĞ İŞİ BAŞAK ÖRGÜ YELEK MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler tığ işi örgü başak modeli ile devam etmek istedim yapacak olan arkadaşlar içinde yapılış anlatımı olan videoyu sizler için paylaştım.

Şiş ile başak modeli örgü yapılışını sizlerde diğer sayfalarda görmüş olmalısınız ama tığ işi olarak yapılan bu güzel örgü başak modeli değişik ve yeleklerde kullanmak için tasarlanmış olması harika olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

Her zaman yorum yaparım örgü çok geniş düşünün bazı modeller tığ işi iken şiş ile de yapılabiliyor sizlerde bu değişik görsellerden bilgi edinerek yapabilirsiniz beğendiğiniz şiş veya tığ işi örgü ise sizlerde hangisi ile yapmak isterseniz deneyerek değişik görsek uygulayabilirsiniz .

Örgü ve el işlerde değişiklik isterseniz yapılabilir yeter ki yapmak isteyin birde her zaman söylerim yapılış anlatımı olan videoyu izlemeniz yapılış tekniği öğrendikten sonra yapacağınız her ne olursa olsun uygulamak kolay olacaktır.

Sayı ya gelince bence verilen sayı aynı ip olmasa aynı sayı tutmaz çünkü ipler ve şişler olsun tığ aynı keza uyum sağlamaz her ne kadar aynı sayı ile yapsanız da beden tutmaz yapılış el becerisi farklı olduğunu düşünerek ve bende örgü seven olarak sizlere fikrimi söylemek istedim.

Ben küçük bir parçada deneyerek sayıyı kendiniz bulun isterim ölçerek kaç ilmek yapacağınız çıkar ve ozaman istediğiniz ip ile yapabilirsiniz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara keyifli örgüler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.