KÜÇÜK NOHUT ÖRNEĞİ İLE ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel minik nohut modeli örgüden sizlere fikir amaçlı paylaşıyorum umarım beğeneceksiniz .

Değişik örgü modeli bir çok yerde değişik görsel olarak kullanabileceğiniz bir örnek olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere de fikir olsun istedim.

Küçük nohut modeli bir erkek çocuklarda hırka yapımında kullanabilirsiniz yada değişik olsun isterseniz aralarına saç örgü modeli koyarak harika olacaktır değişiklik yapmak sizin elinizde nasıl mı önce bu nohut modelin örülüşünü öğrenerek değişik örnekler arasına kullanarak çok daha gösterişli olacaktır.

Örnek bir yerde kalmamalı diye düşünüyorum ve ben hep değişik olsun diye değişik örnekler arasına kullanarak görsel değişiklik yaparım belki bu model sade de güzel olduğunu düşünüyor olabilirsiniz evet gerçekten küçük nohut örneği olarak da çok güzel sadece bu model de kalmasın değişik yerde de kullanılsın diye söyleme gereği duyduğum için fikrimi söyledim .

Bu modeli yapmak isterseniz örnek öğrenmeniz için anlatımlı videoyu da paylaştım izleyerek çok kolayca yapacağınızı düşünüyorum .

Sevgili örgü sevenler bu güzel zarif küçük kabarcıklı örgü modeli nohut yapılışını izlemenizi tavsiye ederim şimdi bu güzel modelin örneğini yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara kolay gelsin keyifli örmeler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.