ÇEYİZLİK KATLİ ÇİÇEKLER OYA MODELİ İLE ANLATIMLI VİDEO



Sevgili oya sevenler çeyizlik çok güzel oya modeli ile anlatımından sayfama devam edeyim örgü sevenlere de fikir olsun istedim.

Çok güzel katli çiçekler yaprakları ile iğne oyasını aratmayacak bir örneği sizlere yapılış anlatımla paylaşmak istedim

umarım sizlerde bu güzel yazma oyasını severek yapacağınızı düşünüyorum çok güzel bir oya örneği çeyizlerde olmasa olmaz yazmalar varsa bu iğne oyasını aratmayacak olan tığ oyası neden olmasın sizlerde bu oya yapılışını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum .

Değişik oya örneklerden de bakmak isterseniz sayfamdan bakarak fikir edinebilirsiniz çünkü çok güzel oyalar da var iğne oya olsun tığ oyası olsun yani demem şu ki tüm oya çeşitleri mevcut.

Arkadaşlar eğer oya yapıp sipariş ile çalışanlar varsa eminim ki bu oya ile çok sipariş alacaksınız dikkat çeken bir oya örneği yazma ile bütünleşen bu güzel on numaralı bir oya olarak sizlere fikrimi paylaşmak istedim.

Çeyizlerde bu modeli düşünen arkadaşlar renklere ve yapacağınız yazmanın desenine özen gösterirseniz görsel ile bütünleşen bu oya sizlerinde harika oya modeli olan yazma oyası olacağını düşünüyorum.

Bu güzel yazma oyasını beğenip de yapacak olan sevgili oya seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.