TIĞ İŞİ 3 BOYUTLU SÜPÜRGE MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik üç boyutlu süpürge modelini anlatarak sizlere sunmak istedim.

Tığ işi ile süpürge modelini sizlere yapılışını ve görseli fikir olsun istedim.

Değişik olan bu güzel örgü modeli çok amaçlı olarak kullanılabilir tığ işi olarak değişik görseli sizlere paylaşmak istedim her zaman değişik modelleri seven bir örgü seven olarak sizlere de fikir olsun istediğim için buradayım .

Bu süpürge modeli şiş ile bir çok yerde görmüş olabilirsiniz fakat tığ işi olarak değiştirmeyi kendim tasarlayarak sizlere fikir olsun istedim.

Kabarık görünümü ile sizlerde bu tığ işi süpürge modelini yapabilirsiniz umarım yapılış anlatımımla sizlere yardımcı olabildim ve fikir edinmiş olursunuz .

Yine değişik modeller ile sizlere fikir vermek için kanalımda olmaya devam ederek sizlerden de abone olarak desteklemenizi beklerim ve diğer modellerden de haberdar olmak isterseniz zil butonuna basarak haberdar olacaksınız sayfamdan da takip edebilirsiniz her zaman yeni ve güzel modeller sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Kaç ilmekle başlama konusunda ben düşüncemi sizlere sunmak için videomda anlatım yine buradan da sizlere şöyle söyleyeyim ben beden olarak ölçerek sayıyı bulurum sizlerde küçük bir parçada örneği deneyerek kaç santim ise beden sayıyı bulabilirsiniz.

Bu güzel modeli yapmak isterseniz anlatımlı videoyu izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum umarım beğeneceksiniz şimdi bu modeli yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin keyifli örmeler:

üç boyutlu süpürge modelin YAPILIŞI
üç boyutlu süpürge modelin YAPILIŞI

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.