TRABZAN ÜZERİNE PONPONLU PATİK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine güzel gösterişli ve çok kolay bir patik modelini sizlere sundum .

Değişik teknik ile trabzan üzerine ponponlu bu güzel renkli patik modeli umarım sizlerde beğenirsiniz çok kolay fakat küçük bir detayla gösterişli bir görsel patiğin yapılış anlatımını izleyerek o küçük detayı sizlerde öğrenecek ve yaparken sizlere de kolay olacağını düşünerek fikrimi söylemek istedim.

Daha önce kullandığınız örgülerden artan ipleri değerlendirebilirsiniz hazır taban kullanarak ev babet olarak da kullanabilirsiniz daha önceki kullandığınız ipler ile buna benzer değişik görsellerde kullanabilirsiniz iplerinizi değerlendirerek hem kullanacağınız bir modeliniz hemde para verilmiş olan ipler boşa gitmez.,

Renklerin ön plana çıktığını bu güzel patikle sizlerde farkına varmışınızdır evet renkler çok önemli yapılışı hepimizin bildiği trabzan değişik teknik ile fakat renkler ile teknik bütünleşince harika bir görsel olduğunu görüyoruz .

Arkadaşlar değişik patik modellerden bakmak isterseniz taban yapılışı ,hazır tabanlı olsun hepsi sayfamda var bakarak fikir edinebilirsiniz değişik ve güzel örneklerden haberdar olmak isterseniz takip etmeyi unutmayın .

Bizlere bu güzel düşünceyi hazırlayan ve bizler için yapılışında kolay olsun diye tam detay anlatımını yapan canım anneye teşekkür ederim şimdi bu patik modelini yapacak olan siz örgü sevenler şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.