ŞİŞ İLE ÖRÜLEN ALIŞ VERİŞ ÇANTA YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler tığ işi ile file olur da şişle olmaz mı diye düşün işte şiş ile çanta nasıl yapılır anlatımıyla sizlere fikir olsun istedim ve paylaştım.

Arkadaşlar evet tığ işi ile yapılan örgü modellerin şiş ile de yapıldığını unutmayalım ben her zaman değişiklik yapın gibi yorumlarda bulunurum ;işte dam detayı burada nasıl olur tığ işi şişle yapılır diye merak ederseniz sayfamda sizler için çok güzel bir şiş ile alış veriş çantasını paylaştım .

Çok güzel el işi şiş ile yapılan bu torba çantayı umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız değişik fikirler sizlere her zaman sunmak için burada olduğumu unutmayın.

Bu model çanta yapıp yazın deniz çantası olarak da yapabilirsiniz makrome iple yapılınca harika deniz çantası olur eğer yapmak isterseniz yapılış anlatımlı videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Değişik örgü örnekler de yapabilirsiniz bu model olarak düşünüp sizler kalın şiş ile örnekli bir deniz çantası da yaparak yaza hazır olursunuz.

Pazara markete artık bir çoğumuz file kullanmaya başladı ve herkes kendi çantasını yapar oluyor bende böyle güzel çanta torba misali modelleri sizlere sunmak ve fikir edinmeniz için sunuyorum.

Sevgili örgü sevenler umarım bu güzel modeli beğenip yapacaksınız şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.