Kahve çatlağı örgü modelin yapılış anlatımı



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel model ile tam detay anlatımı olan kahve çatlağı örgü modelle devam ederek sizlere fikir vermek istedim değişik ve kolay olan bu güzel modeli umarım beğenirsiniz çünkü yapılışı çok güzel anlatımı var bizlere bu güzel modelin anlatımını yapan ve sizlere güzel modeller hazırlayan  pembeli örgülere çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar belki bu modeli sayfalarda görmüş olabilirsiniz fakat bu kadar tam detay bulamasınız çünkü her kasın anlatımı farklı olduğunu düşünüyorum sizlerde bu anlatımını izleyerek benim düşünceme katılacaksınız.

Değişik anlatımları izleyerek kolay yapılışını tekniği öğrenebilirsiniz bu çok kolay örnek fakat gösterişli oldu için hele ki yeni öğrenenler yeni örnek olarak yapabilirsiniz çocuk örgülere ve kendinize çok güzel olacak yapmanızı tavsiye ederim hemde çok çabuk biten bir model .

Değişik örneklerden bakmak isterseniz ve fikir olsun diye düşünürseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır umarım bu modeli de beğenecek ve yapacaksınız eğer yapmak isterseniz yapılış anlatımlı videoyu izlemeden geçmeyin çünkü yapılış tekniği öğren ki uygulamak kolay olsun diye düşünerek fikrimi söylemek istedim.

Bu güzel kahve çatlağı örgü modelini yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.