Waffle örgü modeli bayan yelek ve çok amaçlı örnek anlatımla



Sevgili örgü sevenler bu sayfama değişik modellerden haberdar olmanız için devam ediyorum ve bu güzel örgü modeli ile yapılış anlatımını paylaşmak istedim.

Waffle örgü modelini sizlere sunmak fikir edine bilmenize yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın.

Diğer değişik modellerden de bakmak ve fikir edinmek isterseniz sayfamı takip etmenizi tavsiye ederim değişik ve güzel örnekler sunduğumu düşünüyorum umarım sizlerde bu  modellerden yararlanarak örgü modelleri yapacaksınız eğer yapılışında sorun yaşarsanız yorumlardan bildirerek sizlere yardımcı olurum .

Bu örnekle örgü olarak her yerde kullanılır olduğunu ve görmek istediğiniz her yerde güzel olacaktır yapılış tekniği olan videoyu izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünerek sizlere paylaştım.

Waffle örgü modeli diğer örgü modellerden farklı olduğunu ve değişik bir görsele sahip bulduğum için fikrimi sunayım dedim.

Örnek yapılışını öğrendikten sonra yapmak istediğiniz her ne olursa olsun uygulaması kolay olacaktır beden sayısına gelince bir metre yardımıyla kaç ilmek yapacağınızı bulabilirsiniz önce küçük bir parçada modeli çıkarın sonra ölçüp kaç ilmek yapacağınızı bulursunuz bu benim yaptığım teknik sizlere fikrimi sunmak istedim umarım sizlerde beğeneceksiniz bu güzel örgü modelin örneğini yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.