SEVGİ YILDIZLI LİF MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama sevgi yıldızı olan lif model ile anlatımını sizlere fikir olsun istedim değişik kolay yapılışı olan lif modeli bir o kadarda gösterişili olduğunu düşünerek sizlere yapılışında model konusunda fikir olsun istedim.

Renklerin uyumu çok güzel bu modelle küçük yastık olarak yapılabilir tv izleme yastık olarak düşünüle bilir bence güzel olur yapmak isterseniz yapılışı olan anlatımını izlemenizi tavsiye ederim.

Bazen örgülerde nerede güzel olacağını düşününce değişik fikirlere sahip oluyorum sizlerde biraz yapmadan önce ne yapmak isterseniz modeli seçimi kolay olur benim sayfamda her örnek ve yapılışında bahsederek sizlere sunduğumu düşünüyorum umarım sizlere fikir verebiliyorum model konusuna gelince yapılış anlatımları da sizlere paylaşıp fikir edinebilirsiniz  bende sizlerden düşüncenizi yorumlardan beklerim.

Sevgili örgü sevenler değişik modellerden de haberdar olmak isterseniz takip ederek haberdar olursunuz yine değişik ve güzel modellerden diğer sayfamda yorum yapacağım .

Arkadaşlar bu modeli lif olarak bakıp kalmayın değişik bebek battaniyesi olacağını unutmayın bu modeli bir çok yerde kullanabilirsiniz bebek battaniyesi bebek oturma halısı mutfakta tezgağın  önüne yani büyüterek çok amaçlı bir model haline getirebilirsiniz .

Sevgili tığ işi seven arkadaşlar bu lif modelini çok amaçlı olarak yapacak olan siz sevgili örgü sevenler umarım beğeneceksiniz bu modeli bize hazırlayan ve yapılışını anlatan lif perisi arzu hanıma buradan teşekkür ederim yapacak arkadaşlara da şimdiden kolay gelsin:

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.