İKİ RENKLİ YUVARLAK ROBALI HASIR ÖRGÜ YAPILIŞ TEKNİĞİ



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yine çok değişik örgü tekniği hasır örgü yelek modelin anlatımını sizlere fikir olsun diye sunayım istedim değişik ve kolay yapılış tekniği olan bu modeli sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum .

Diğer sayfama yandan örgü tekniği ile anlatımdan bahsetmiştim şimdi, de iki renkli yandan örülen örnek İle hasır modelin yapılışından bahsederek sizlere fikir olsun örgü de değişik yapılış şekler ile sizlerde bilgilenin istedim.

Arkadaşlar her zaman derim sayfayı ziyaret ederek değişik görseller ile değişik yapılışlar dan sizlere fikir vermek için burada olduğumu unutmayın diye her ne kadar olsa da bende sizler gibi örgü seven biriyim yeni ve güzel modellerden dikkatimi çeker kolay modeller tercih ederim sizlerde gösterişli olmasına dikkat ederseniz daha güzel örgüler yaparsınız .

Eğer tığ işini seviyorsanız bu yapılış teknikle sizlerde tığ işi yandan örgü model yaparak kendi modelinizi yaratırsınız diye fikrimi söylemek istedim.

Bu güzel modelin anlatımını izleyerek değişik örneklerden de yapılabilir olduğunu göreceksiniz sadece dikkat edeceğiniz şu olsun nereden başlıyor nasıl bitiyor öğrendiğinde tığ işi tunus işi her örgü modelde bu güzel değişik tekniği uygulayarak değişik model olmuş olsun ve umarım benim kadar sizlerde beğeneceksiniz şimdi bu güzel tekniği beğenen ve yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.