TUNUS İŞLERİ ÇOCUK TAKIMLARIN ANLATIMLARLA



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere tunus işi bebek yelek ile pantolon yapılışından bahsetmek istedim.

Değişik şiş ile yapılan bu güzel örgü modeli her örnekte kullanmaya başlandığını görüyorum ve bende sizlerinde tunus işi yapmak isterseniz yapılışı olan anlatımını sizlere fikir olsun diye sundum :

Tunus işi artık tığ işi ve şiş ile yapılabilecek olan tüm örgülere yapılır oldu ve sizinde beğeneceğinizi düşünerek yapılış anlatımları paylaşmak istedim örgülerde olduğu gibi bu tunus işi de patik,yelek,hırka,vs her örgü modelinde yapıla bilecek örgü el işi olduğunu düşünerek sizlerde bu karga burunlu şiş ile tunus işi yapabilirsiniz çünkü değişik şiş işe yapılan bu güzel bir el işi olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere değişik yapılış tekniği öğrenin istedim .

Arkadaşlar örgü sevenler her modeli yapmak ister ben bir örgü seven olarak her örgü stilini yapmak isterim çünkü her örnek ayrı güzel dürüyor sizlerinde benim gibi düşüneceğinizi umarım .

Değişik modelleri sizlere fikir olsun istedim değişik modellerden fikir edinmek isterseniz sayfamda bulabileceğinizi düşünüyorum sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Değişik ve yeni modellerden haberdar olmak isterseniz yine sayfamı takip etmeniz yeterli olacaktır.

Bu güzel anlatımlı bebek tunus işi takımlardan yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.