HACI ANNE YELEK MODEL;İ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere hacı anne yelek modelinden bahsetmek istedim yapılışını anlatan video izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünerek sizlere tam detay anlatımlı videoyu paylaştım çok güzel gösterişli bir yelek modeli olduğunu düşünerek sizlerde annelerinize yapmak için fikir olsun istedim.

Rengi ve örneği ile harika bir model olduğunu düşünerek sizlere sunayım istedim .
Kesimleri ile ve kesiminden anlatımlar var izleyerek çok kolay yapabilirsiniz bu yelek model ile değişik örneklerden de yapılabilir olması çok güzel ayni ölçüde yelek yapacak olursanız ve değişik örnek yapmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek çok güzel örneklerden fikir edine bilirsiniz.

Hacı anne yeleği yaparak annelere de hediye olsun isterseniz bu örnekten yapılarak anneye en güzel hediyeniz olur.

Yeni ve güzel modellerden haberdar olmak isterseniz sayfamı takip etmenizi öneririm çünkü değişik ve güzel örneklerden sizlere fikir vermek için buradayım sizlerde umarım beğeniyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim.

Arkadaşlar bu güzel modelin yapılışını bizlere kolaylık olsun diye anlatımlı videoyu sunan el işi krallığına buradan teşekkürlerimi iletirim.

Sizlerde bu güzel modelin yapılış tekniğini edinmeniz için anlatımlı videoyu izleyerek yeni fikirler elde edebilirsiniz.

Hacı anne yelek modelini yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.