DENİZ KABUĞU ÇAPRAZ ÖRGÜ MODELİ ANLATIMLA



Sevgili örgü sevenler bu sayfama değişik tığ işi çapraz trabzan örgü modeli ile yapılış teknikle anlatımdan bahsederek devam etmek istedim .

Tığ işi çapraz örgü olarak değişik görsel buldum ve bende sizlere paylaşayım istedim.

Deniz kabuğu tığ işi ile nasıl yapılır diye düşünme anlatımlı videoyu izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum umarım bu anlatım sizlere yardımcı olur .

Bazı yapılış teknikler dikkatimi çeker çok güzel görsel ile bu tığ işi şiş örgü benzer olduğunu düşünerek sizlerde tığ işi olarak fikir edinebilirsiniz .

Saç örgü modeli gibi çapraz olması harika bir model olduğunu sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar çok değişik bir model fakat sizler değişik modellerden de fikir edinmek isterseniz sayfama bakarak değişik örneklerden bilgi edinebilirsiniz.

Biz örgü sevenler için bu güzel modeli hazırlayıp yapılış anlatımını yapan fatma hanıma buradan teşekkür ederi.

Renk olarak da örneğe uyumlu bir görsel yelek olarak da çok güzel olur fakat atkı modeli olduğunu düşünerek sizler nerede görmek isterseniz orada güzel olacaktır.

Şiş örgüye benzer bu modeli umarım sizlerde yapacaksınız eğer yapmak isterseniz anlatımlı videoyu izleyerek yapılış tekniği öğrenerek kolayca yapacağınızı umarım eğer yapamaz olursanız yorumlardan haberdar edip sizlere yardımcı olurum onun için burada olduğumu unutmayın.

şimdi bu modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.