İki şiş ile değişik başlama tekniği



Çok beğeneceğini;z örgü model;in başlama tekniği ile sayfama devam etmek istedim sevgili örgü sevenler örgü örnek derken başlama tekniği de çok önemli olduğunu unutmayalım bazı modellerde lastik gerçekten güzel oluyor fakat çocuklara örgü yaptığımızda değişik lastik modeller ile yapılınca daha güzel olduğunu bu modelin yapılışını izleyince anlayacaksınız yapılışı kolay ve gösterişli olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere fikir olsun istedim bize bu güzel modeli tasarımını yapan ve bize değişik görsellerden haberdar eden pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Evet arkadaşlar sayfamı takıp ederek değişik modellerden haberdar olacaksınız ve yapılışıyla ilgili değişik fikirler edinerek sizlerde çok güzel örgülere sahip olursunuz.

Değişik örneklerden bakmak isterseniz sayfamda her örgü ve el işleri mevcut fikir edinebilirsiniz sadece orgutarifleri.com sitemi takip etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum.

Evet arkadaşlar örgü modellerden çok tekniklerin geniş olduğunu her yerde görür oldum ve bende sizlere fikirlerimi sunuyorum fakat siz örgü sevenlerden yorumlarınızı beklerim.

Örgü örnek geniş bakılınca çok geniş olduğunu göreceksiniz tığ işi ile şiş ikisi de ayni yapılır oldu örnek benzerliği her biri bir birine benzer sadece yapılışları farklı teknik ile yapılıyor sizlerde bu değişik örgü tekniklerden umarım bilgi ediniyorsunuz yakın zaman içinde sizlere bu değişiklik nası oluyor ile ilgili açı klama yapan video paylaşacağım sizler takip ederseniz bu konudan bilginiz olur diye düşünüyorum şimdi bu güzel örgü yapılış başlama tekniğini yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.