EN KOLAY ÇORAP PATİK MODELİN YAPILIŞI VE ANLATIMLA



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve yeni kolay bir çorap patik yapılışından bahsederek sayfama devam etmek istedim:
Kolay haruşe yaparak yapılan iki şiş ile bu patik modelini yapılışı sizlerinde dikkatinizi çekeceğini düşünüyorum umarım sizlerde değişik yapılış teknikle yapmak için yapılış anlatımlı videoyu izlersiniz her zaman video izlemenizi tavsiye etmemin sebebi değişik yapılış şekiller var her kesin yapılışı farklı olduğu için en kolay yöntemden bilgi edinin istedim.

Arkadaşlar eski zamanlarda hep 5  şiş ile yapılırdı şimdi değişik şekilde iki şiş ile yapılabiliyor onun için değişik örgü tekniklere sahip olmak isterseniz anlatımlı video izleyin derim.

Bu patik modelin yapılışına bakarak yapabilirsiniz eğer değişik model isterseniz sayfamı ziyaret ederek çok daha değişik model ve anlatımlardan bilgi edinebilirsiniz.

Bu kolay yapılışıyla örnek yaparak güzel bir görselde sergileyebilirsiniz eğer değişiklik yapacak olursanız önce model nasıl yapılır birde örnek yapmak biliyorsanız hiç sorun olmaz çok rahat modelde değişiklik yapılabilir.

Sevgili örgü sevenler bu güzel kolay bot patik modelini yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.