ZAMBAK ÇİÇEĞİ LİF MODELİ İLE TÜRKÇE ANLATIM



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel çok kolay ve gösterişli bir lif modeli olan zambak çiçeğini sizlere anlatımlı video ile paylaşarak fikir edinin istedim.

Çok kolay ve gösterişli oluşu siz örgü sevenlerde beğeneceğinizi umarım eğer yapmak isterseniz yapılış teknik için anlatımlı videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Gösterişli modeller her zaman örgü seven olarak benim dikkatimi çeker sizlerde hem kolay hem gösterişli olması siz de dikkat ediyor olmalısınız çünkü örneğin ağır olması değildir.

örgü de gösterişten ziyade renklerde modellerde dikkat çeker olduğunu söylemek istedim bize bu güzel lif modelini hazırlayıp yapmak için anlatımlı videoyu sunan pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Diğer değişik modellerden de fikir edinmek isterseniz sayfama ziyaret etmeniz yeterli olacaktır eğer yeni ve güzel modellerden haberdar olmak isterseniz de takip etmenizi öneririm.

Sayfamda bir çok modellerden bakarak değişik lif modellerden çeyizlerde yer verebilirsiniz.

Artık günümüzde çeyizlerde örgü ve el işlerine yer vermeler artmaktadır çünkü o kadar modeller var ki değişik ve güzel hem de kullanmalara uygun ipler kullanıldığı için artık çeyizlere yer almakta.

sizlerde bu güzel modellerden yararlanarak satış yapanlar birden çok sıparış alacağınızı düşünüyorum bu modellerden hediye  olarak da örebilirsiniz .

Şimdi bu güzel zambak çiçeği lif modelini yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

ÖRGÜ ZAMBAK ÇİÇEĞİ LİF MODELİ
ÖRGÜ ZAMBAK ÇİÇEĞİ LİF MODELİ
ZAMBAK ÇİÇEĞİ LİF TARİFİ
ZAMBAK ÇİÇEĞİ LİF TARİFİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.