KARANFİL LİF MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMLA



Karanfil lif modeli ile yapılış anlatımı olan video ile paylaşarak sizlere fikir olsun istedim.

Değişik güzel gösterişli bir lif modeli olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun çeyiz sandığınıza bu lif modeline de yer vereceğinizi düşündüm artık çeyizlerde lif modellerin çok yer aldığını ve sizlere model konusunda yardımcı olayım istedim.

Diğer güzel modellerde sayfamda yer almakta bakarak yeni ve güzel modellerden fikir edine bilirsiniz sayfamı takip ederek yeni modellerden de haberdar olacaksınız ve çok güzel yapılış anlatımlardan yapılış değişik tekniklerden izleyerek sizlere kolay yapılış bilgisini edinin istedim :
Her zaman renklerden bahsederim ya evet çok güzel tam karanfil rengi gibi görünen bu lif umarım sizlerde beğeneceksiniz yapılışını tam detay anlatan oya hanıma buradan teşekkür ederim.

Arkadaşlar değişik modelleri sizlere kendi anlatımlarla sunmaya başladım kanalımı takip ederseniz değişik örgü ve el işleri yapılışlar dan da haberdar olursunuz.
Karanfil lif modeli umarım beğeneceksiniz

Örgülerde en göze gelen renklerin uyumu olduğunu unutmayın sizlerde renklere takip ederseniz her örgü güzel gösterecektir .
Bu güzel karanfil lif modeli ile anlatımından umarım siz örgü sevenlere yardımcı olmuşumdur lif modeli yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.