UĞURLU KALPLER LİF MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel uğur böceği kalplı lif modeli ile sayfama devam etmek istedim değişik gösterişli bu lif modeli beğeneceğinizi umarım anlatımıyla sizlere fikir olsun diye sunmak istedim değişik modeller ile anlatımları siz örgü sevenler izleyerek kolay teknik edinmeniz için fikir olsun istedim.

Başka modellerden bakıp fikir edinmek için sayfamı ziyaret ederek fikir edinebilirsiniz yine yeni ve güzel modeller için sayfamı takip etmenizi öneririm.

Çeyizlere harika fikir olur kalplı olması ve çok güzel renklerle gösterişli olmuş sandığınıza yer vereceğinizi düşünüyorum çünkü gerçekten güzel bir lif .

Sevgili örgü sevenler değişik ve güzel renkler ile bu lif modelini ve diğer modelleri umarım beğeniyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı esirgemeyin derim ve beklerim .

Evet arkadaşlar yapılışı olan ve bizlere en güzel modeli paylaşıp sizlere fikir veren lif perisi arzu hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

yapılışı izleyerek fikir edineceğinizi düşünerek izlemenizi tavsiye ederim.

Her zaman renkler için ve teknik ile ilgili yorun yaparım evet bakın uyumlu olunca renkler model görseli harika albenisi oluyor.

Yapılış teknik derken herkesin örgü yapılışı farklı ve belki daha kolay yapılış teknikle örüyor bunu video izleyin derken bundan bahsederim evet her anlatımdan bir bilgi edinebilirsiniz.

Şimdiden yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.