AJURLU KESİŞEN YOLLAR ÖRGÜ MODEL ANLATIMI



Ajurlu kesişen yollar örgü modelle devam etmek istedim değişik ve gösterişili bir örnek arkadaşlar kolay yapın diye anlatımlı videoyu da sizler için paylaştım sayfanın sonuna bakarsanız göreceksiniz eğer yapmak isterseniz de yapılış videoyu izlemenizi tavsiye ederim her kesin örgü örmesi farklı olduğu için belki sizden daha kolay yapılışını yapıyor tekniğini öğrene bilirsiniz onun için her zaman izleyerek örneği yapmanızı öneriyorum.

Arkadaşlar o kadar değişik ve güzel örgü örnekler var ki fakat sizler için çeyiz hazırlayanlara daha iyi olacaktır ki çeyizlere yapsınlar bu günlerde örmeli yaza düğün olursa çeyizlerde hazır olsun onun için bu aralar örgü paylaşımını çok yaptım sizler oya ve dantellere bakmak isterseniz sayfamda her örgü ve el işleri mevcut bakarak fikir edine bilirsiniz .

Değişik modellerden haberdar olmak isterseniz üye veya takip etmeyi unutmayın umarım sizlerin de beğendiği modeller paylaşıyorum bende örgü seven olarak güzel örnekleri sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu model ile çok güzel mevsimlik hırka harika olur diye düşünerek fikrimi söylemek istedim.

Yelek olarak da güzel olacak ama önümüz yaz mevsimi ve gece gezmelerde soğuk olduğu zaman kullanmak için güzel olur diye düşünüyorum.

Bu güzel ajurlu kesişen yollar örgü modeli yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.